Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Arvegodsen trillar in en efter en vilket du som följer mig på Instagram (fixaodona) har kunnat se de senaste dagarna. Vilken lycka! Glädjande nog är givaren minst lika glad som mig. Glad att hennes saker som inte får plats i nya boendet uppskattas och får flytta hem till nästa generation. Makens mormor flyttar till lägenhet och det har resulterat i några finfina tillskott i vårt kära funkishus. Häromveckan var det ett gammalt medicinskåp som flyttade in och i helgen fick jag ta med mig ett gäng kopparföremål hem. Ljusstakarna och mjölkkannan är nya favoriter här hemma!

Instagramfoto: Hildur Blad/fixadona.se

Total
2
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.