fixa&dona | Nya favoriter i koppar
5573
single,single-post,postid-5573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nya favoriter i koppar


Arvegodsen trillar in en efter en vilket du som följer mig på Instagram (fixaodona) har kunnat se de senaste dagarna. Vilken lycka! Glädjande nog är givaren minst lika glad som mig. Glad att hennes saker som inte får plats i nya boendet uppskattas och får flytta hem till nästa generation. Makens mormor flyttar till lägenhet och det har resulterat i några finfina tillskott i vårt kära funkishus. Häromveckan var det ett gammalt medicinskåp som flyttade in och i helgen fick jag ta med mig ett gäng kopparföremål hem. Ljusstakarna och mjölkkannan är nya favoriter här hemma!

Instagramfoto: Hildur Blad/fixadona.se

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin