fixa&dona | Vårkänsla i blomform!
5618
single,single-post,postid-5618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vårkänsla i blomform!


Min torsdag inleddes med ett spännande kundbesök gällande ett nytt inredningsprojekt som jag hoppas få jobba vidare med framöver. Idag var det dags för ett första möte med information kring ritningar, tidsplaner, idéer och visioner. Nu ska jag sätta mig ner och ställa samman en offert gällande projektet och förhoppningsvis får jag förmånen att ägna en del av min arbetstid till detta under våren och sommaren.
Efter mötet for jag vidare till Karlsborg för att träffa Emelie och Emelie på Ut&In. Det är verkligen guld värt att kunna bolla idéer och företagarfunderingar med någon som liksom mig har kört igång sitt inredningsföretag på heltid relativt nyss. Under eftermiddagen kom det en leverans med blommor till butiken i rosa och vita toner. Helt omöjliga att motstå. Vårkänsla i blomform!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • Hanna
  Posted at 07:00h, 01 mars Svara

  Men vad spännande, då håller vi tummarna för det!

  Så underbart fina! Vårkänslor till Max och vädret igår var lovande hoppas på lika fint idag! Underbart att då se solen igen! Ha en fin fredag!

 • Malin
  Posted at 19:27h, 02 mars Svara

  Önskar dig all lycka till med dina nya projekt :) härliga vårbilder du bjuder på , blev lite lycklig idag när jag såg små snödroppar titta fram, snart kommer våren!

 • Spirande grönt
  Posted at 22:23h, 05 mars Svara

  Vilka underbara vårbuketter. Lycka till med projektet!

  Ha det gott,
  Rebecca

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin