fixa&dona | Marstrand – en klassisk kollektion med marin känsla
5719
single,single-post,postid-5719,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Marstrand – en klassisk kollektion med marin känsla


I början av mars var jag och hälsade på i tapetfabriken hos Eco-Boråstapeter. Ett fantastiskt rolig och inspirerande dag där jag både fick se nya kollektioner som släpps under våren, få glimtar från några av höstens kollektioner och träffa designavdelningen och sedan guidas runt i fabriken av Hanna Wendelbo-Hansson i egen hög person.
En av kollektionerna jag fick titta närmre på var kollektionen Marstrand från Boråstapeter som kommer ut i butikerna den 10 april och där Hanna är skaparen av kollektionen. Med dessa tapeter kan du plocka in skärgårdskänslan in i ditt eget hem. Här samsas klassiska, marina mönster i blåa, röda och vita toner.
Alla tapeter är tänkta att kunna utgöra grunden till en stil som är lätt att bygga på med textilier, filtar och andra accessoarer som förstärker känslan om livet vid havet.


Pressbilder: Eco Boråstapeter

1Kommentar
  • tinajo
    Posted at 00:17h, 01 april Svara

    Mycket fint om man bor så det passar in. :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin