Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Furry Friends
Mitt senaste tillskott till hemmet är de underbart fina Furry Friends av konstnären Jennie Ekström. (Finns bla att köpa hos Mokkasin). Jag hade alldeles missat dessa finheter men jag blev desto gladare när jag öppnade kartongen jag fick på förra veckans väldigt trevliga tillställning arrangerad av SheCreatives Jönköping. Tack!

Furry friends
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.