Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Insynsskydd till uteplatsen
Den här helgen har vi ägnat oss åt lite fixande här hemma. Jag har sytt insynsskydd till uteplatsen och maken har snickrat platsbyggd sittbänk till köket. Äntligen finns tiden, orken och lusten till att ta sig an detaljer istället för att lägga allt fokus och energi på att renovera. Bjuder på några glimtar av halvfärdiga resultat.

Platsbyggd sittbänk
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
  1. Ni kanske inte tänkte på det, men era insynsskydd ger även klättringsskydd som Boverket föreskriver för räckeskonstruktioner där räcken (oavsett höjd osv.) ska utformas så de inte går att klättra på. Säkerhet först! Bra jobbat!

    Mvh
    Andreas Wedberg
    Räckesbutiken.se

    1. Hej! Tack för att du påtalade detta för mig! Det hade jag faktiskt inte alls reflekterat över. Hade jag själv haft mindre barn hade jag nog tänkt på det och varit orolig för att de skulle kunna ramla igenom räcket om jag inte satte upp något framför. Tack återigen för informationen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.