fixa&dona | Insynsskydd och platsbyggd sittbänk
6066
single,single-post,postid-6066,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Insynsskydd och platsbyggd sittbänk

Insynsskydd till uteplatsen
Den här helgen har vi ägnat oss åt lite fixande här hemma. Jag har sytt insynsskydd till uteplatsen och maken har snickrat platsbyggd sittbänk till köket. Äntligen finns tiden, orken och lusten till att ta sig an detaljer istället för att lägga allt fokus och energi på att renovera. Bjuder på några glimtar av halvfärdiga resultat.

Platsbyggd sittbänk
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

2 Kommentarer
 • Räckesbutiken
  Posted at 11:05h, 04 november Svara

  Ni kanske inte tänkte på det, men era insynsskydd ger även klättringsskydd som Boverket föreskriver för räckeskonstruktioner där räcken (oavsett höjd osv.) ska utformas så de inte går att klättra på. Säkerhet först! Bra jobbat!

  Mvh
  Andreas Wedberg
  Räckesbutiken.se

  • Hildur Blad
   Posted at 19:53h, 04 november Svara

   Hej! Tack för att du påtalade detta för mig! Det hade jag faktiskt inte alls reflekterat över. Hade jag själv haft mindre barn hade jag nog tänkt på det och varit orolig för att de skulle kunna ramla igenom räcket om jag inte satte upp något framför. Tack återigen för informationen!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin