Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tre Sekel
I torsdags gjorde jag ett besök på Inredia för att närvara vid visningen av ett helt nytt varumärke, Tre Sekel. Det nya varumärket har delar av sitt ursprung i City Möbler i Tibro som grundades redan 1944.
Tre Sekel bygger sin kollektion på tre svenska möbelepoker – gustavianska klassiker, “nyheter” från Carl Malmstens arkiv och helt nya produkter designade av nutida formgivare.
Gemensamt för alla dessa möbler är att de tillverkas i Tibro (där jag bor!) i City Möblers fabrik och materialet är massivt björkträ från Västergötland, Värmland och Dalsland.
Möblerna är målade med äggoljetempera vilket ger en matt yta som åldras med charm. Fantastiskt fint!

Tre Sekel
Stol och soffa av Emma Olbers.

Tre Sekel
Bord och stol – Carl Malmsten

Tre Sekel
Stol Carl Malmsten
Skåp Thomas Sandell

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Hej

    Jättefin blogg du har!
    Jag undrar om du vet vad det är för golv som ligger under stolarna, har aldrig sett liknande och då jobbar jag som golvläggare.

    Med vänlig hälsning Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.