Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Scandinavian Designers från Boråstapeter - fixaodona.se
Sedan vi byggde sittbänken i vårt kök och jag tapetserade om har det verkligen blivit en favoritplats i vårt hus. Här sitter jag dessutom gärna under helgerna när jag behöver jobba en stund samtidigt som jag kan umgås med familjen och höra vad som händer i huset. I mitt alldeles underbara kreativa kaos i källarkontoret trivs jag som fisken i vattnet och jag hör absolut ingenting av vad som pågår i resten av huset. Men på helgerna vill jag helt enkelt inte sitta där mer än nödvändigt, för att ändå göra lite skillnad på helg och arbetsvecka trots att jag jobbar hemifrån.
I helgen ägnade jag några timmar åt att sammanställa en presentation kring kommande inredningstrender och lite annat smått och gott som jag höll igår, söndag på Inredia. Fylld av inspiration från Formex, trendföreläsningar från Promostyl och införskaffat trendmaterial från Svenska Moderådet kände jag mig mer peppad än vanligt att sätta ihop mitt underlag. Inspiration = nya idéer = jättekul!

Trender 2014 från Svenska Moderådet - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.