Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Måndag morgon - fixaodona.se
Måndag morgon, ny arbetsvecka och lite lätt mör i kroppen efter gårdagens löptur där jag skruvade upp tempot rejält. Men åh så härligt! Morgonen ägnar jag åt att boka annons och fundera över storleken. Då tycker jag det är lättast att klippa ut de angivna annonsstorlekarna i vitt papper och känna mig för.
Spikar de sista detaljerna kring tyger och färger innan jag skickar iväg en offert på möbler till kund. Fårskinn känns mer rätt än någonsin nu när hösten knackar på dörren. Detta ska hamna på en riktig möbelklassiker som i mitt tycke gör sig allra bäst i just fårskinn.

Trevlig måndag!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.