Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tapeter, tapeter...
Vet egentligen inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta blogginlägg. Ville väl egentligen bara säga hej! Just nu har jag fullt upp med att bolla artikelskrivande, förberedande av tvådagars-utbildning, sista handen på första webbkurserna och min utbildning jag går på Beckmans.
Den här veckan får dessutom anses som en liten milstolpe i företaget fixa&dona. Jag har nämligen tagit emot min allra första praktikant, som nu ska vara hos mig fram till början av januari. Det är ett antal projekt vi ska ta oss an de här veckorna. Men idag stod det lite pyssel på schemat, till en artikel. Pyssel med tapeter och såklart nåt med en funktion. Bilder dyker upp så snart artikeln är publicerad.
Trevlig fredag!
Tapeter, tapeter...
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se


Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.