fixa&dona | 10. Det andra boendet
6936
single,single-post,postid-6936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

10. Det andra boendet

Kom In-podden med Sara och Hildur
I tionde avsnittet av Kom In-podden pratar vi om “det andra boendet”, tänker tillbaka på barndomen och funderar över framtida boenden. Det här är sista avsnittet innan vi tar julledigt, men vi är tillbaka i början av januari igen och då hoppas vi att du vill lyssna!
Har du inte hört alla avsnitt har du nu några veckor på dig att “lyssna ikapp”. Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller så lyssnar du helt enkelt här i blogginlägget eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.


Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin