fixa&dona | 22 stylists – 22 set designs – String Furniture
7108
single,single-post,postid-7108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

22 stylists – 22 set designs – String Furniture

Hildur Blad
I november gick jag en utbildning för Lotta Agaton på Beckmans Akademi. Uppdraget vi 22 stylister fick ta oss an som slutuppgift var att styla en String Pocket på valfritt tema. Mitt uppe i barnens hockeysäsong var temat givet – hockey. Rekvisita som dessutom gick lätt att ta med sig på tåget norröver. Resultatet kan jag väl säga si och så om – men jag har i alla fall påbörjat en resa med ett större fokus på detaljer. Det sägs ju att övning ger färdighet! Så bakom kulisserna övas det för fullt. Nya kunskaper som jag just nu har nytta av i ett stort projekt som löper över hela året där jag hoppas kunna dela med mig av resultatet under nästa år.
På tal om hockey. Nu är äldsta sonen på hockeyläger 35 mil norröver i dagarna fyra. Jag har skjutsat hit honom, bor i korridor, sover i våningssäng och jobbar på för glatta livet och pratar med härliga föräldrar medan han får göra det han tycker är allra roligast – spela hockey.
Nu laddar vi för OS-final! Heja, heja, heja!

De andra 21 bilderna hittar du här: 
22 stylists – 22 set designs

Foto: Kristofer Johnsson

2 Kommentarer
 • Erica
  Posted at 09:32h, 24 februari Svara

  Åh spännande med stort projekt! Ser fram emot resultatet!

 • Martin
  Posted at 16:09h, 01 mars Svara

  Av alla stringhyllor jag sett i det projektet är ju din helt outstanding!
  Så mycket energi, kraft och vilja blandat med lekfullhet och elegans.
  Underbart! Well done as usual!

  Kram!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin