fixa&dona | DIY: “Allt-i-allo-tavla” av perforerad board
7334
single,single-post,postid-7334,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DIY: “Allt-i-allo-tavla” av perforerad board

Allt-i-allo-tavla - fixaodona.se
Tidigare i våras gjorde jag en “allt-i-allo-tavla” av perforerad board. Du kommer säkert ihåg verktygstavlorna som hängt, och kanske fortfarande hänger i var och vartannat garage. Med hjälp av en verktygstavla blir det lätt att hålla i ordning och de nödvändiga verktygen finns alltid nära till hands. Men en traditionell verktygstavla kanske du inte är så sugen på att hänga upp därhemma. Det är däremot både enkelt och billigt att göra sin egen version av verktygstavla. Samma funktion, men olika utseende. Så här kommer ett tips som går lätt att anpassa efter smak och behov. Låt allt-i-allo-tavlan ta plats där den gör störst nytta. Kanske i barnrummet, kontoret eller i hallen.

Fundera över vad det är du vill kunna sätta upp på tavlan. Eftersom jag ville kunna sätta upp pennor och A4-papper använde jag dessa som mallar när jag trädde i resårbanden.
För att det ska gå så enkelt som möjligt är det allra smidigast att först trä igenom alla resårbanden och knyta fast ändarna på baksidan av den perforerade boarden. Ändras behoven är det sedan lätt gjort att byta plats på resårbanden.
Allt-i-allo-tavla - fixaodona.se
Allt-i-allo-tavla - fixaodona.se
Allt-i-allo-tavla - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Den där Victoria
  Posted at 07:43h, 26 maj Svara

  Smart och snyggt, en perfekt kombination :)

 • Henrietta
  Posted at 20:52h, 26 maj Svara

  Välkommen tillbaka! :) Mycket trevlig DYI-idé!

 • Sara Karlsson
  Posted at 10:55h, 16 maj Svara

  Hittade hit när jag letade efter pysseltavla till barnens rum och din är så fin! Får man fråga om hur du gjort ramen och vart du hitta en så stor bord, eller är det flera små?
  Mvh
  Sara Karlsson

  • Hildur Blad
   Posted at 22:39h, 31 maj Svara

   Hej! Den perforerade boarden köpte jag i stor-format på byggvaruhuset. Jag skruvade ihop en ram av reglar, där jag sedan skruvade fast boarden som jag sågat till i önskat format.
   Väldigt enkelt!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin