Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Sol från LK Hjelle - fixaodona.se
Häromdagen letade jag igenom mitt bildarkiv från årets upplaga av Stockholm Furniture Fair och Formex på jakt efter några bilder till en artikel jag hade lämning på igår. Då blev jag återigen påmind om den fina, fina pallen Sol från LK Hjelle – design av Andreas Engesvik. Jag har fått en hangup på pallar. Köpte mig faktiskt en sittpuff/pall modell större från OFFECCT häromveckan, som nu har flyttat in på kontoret. Pallen Sol skulle jag däremot vilja ställa i hallen hemma. Snygg både mot en vägg eller fristående i rummet och perfekt när skorna ska på eller för all del, lätt att flytta runt och ställa vid soffan då extra sittplatser behövs.

Sol från LK Hjelle - fixaodona.se

Sol från LK Hjelle - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.