fixa&dona | En glimt från köket
7933
single,single-post,postid-7933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En glimt från köket

Swedish Grace från Rörstrands - fixaodona.se
Första tulpanbuketten har flyttat in. Favoritmuggarna har utökats i antal här hemma. Formgivna på 1930-talet trivs de perfekt i vårt 30-tals hus. Ett och ett halvt år senare är jag fortfarande lika nöjd med tapeten. Och sittbänken som byggdes i samma veva hamnar under kategorin mycket lyckade snickeriprojekt.

Kök i funkishuset - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

8 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 20:41h, 06 januari Svara

  Snyggt! älskar att bilderna blir så ljusa och fräscha :)

 • Cecilia
  Posted at 07:58h, 07 januari Svara

  Gillart! En extra gilla till bilder från ditt hem. Skulle vilja se fler sånna. Jag fnular också på om servisen ska få flytta hem till oss. God fortsättning!

  • Hildur Blad
   Posted at 00:00h, 09 januari Svara

   Hej Cecilia! Kul att du gillar att jag visar lite fler bilder från vårt hem. Tack! Ska försöka bättra mig på den fronten! Servisen är dunderfin, en riktig klassiker.

 • Elaine
  Posted at 08:41h, 10 januari Svara

  Tjoho!
  Precis som du pratade om i podden och som de föregående skribenterna också skrev, skulle jag vilja se mer från ditt hem ( och ditt jobb). Din gästbloggning är ju också helt undebar!!

  / En som får bli bättre på att kommentera

  • Hildur Blad
   Posted at 00:10h, 11 januari Svara

   Hej Elaine! Superkul med en kommentar från en poddlyssnare och bloggläsare! :) Jag ska verkligen försöka dela med mig mer av fler bilder hemifrån (borde ju inte vara så svårt i och för sig med tanke på hur lite jag visat tidigare och att vi går mot en ljusare årstid då det är betydligt roligare att fotografera). Kul att du uppskattar min gästbloggning, nytt inlägg kommer i veckan!
   Fortsätt gärna kommentera lite då och då så jag håller igång med bloggandet!

 • emelie
  Posted at 17:32h, 10 januari Svara

  Så snyggt! Älskar bordet! Och jättekul att du bloggar mer och bjuder på lite fler glimtar av ditt hem och tankar =) Hälsningar Emelie

  • Hildur Blad
   Posted at 00:10h, 11 januari Svara

   Tack Emelie! Vad roligt att du uppskattar fler inlägg och bilder hemifrån. Jag ska försöka fortsätta på samma sätt framöver.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin