Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Swedish Grace från Rörstrands - fixaodona.se
Första tulpanbuketten har flyttat in. Favoritmuggarna har utökats i antal här hemma. Formgivna på 1930-talet trivs de perfekt i vårt 30-tals hus. Ett och ett halvt år senare är jag fortfarande lika nöjd med tapeten. Och sittbänken som byggdes i samma veva hamnar under kategorin mycket lyckade snickeriprojekt.

Kök i funkishuset - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
8 comments
 1. Gillart! En extra gilla till bilder från ditt hem. Skulle vilja se fler sånna. Jag fnular också på om servisen ska få flytta hem till oss. God fortsättning!

  1. Hej Cecilia! Kul att du gillar att jag visar lite fler bilder från vårt hem. Tack! Ska försöka bättra mig på den fronten! Servisen är dunderfin, en riktig klassiker.

 2. Tjoho!
  Precis som du pratade om i podden och som de föregående skribenterna också skrev, skulle jag vilja se mer från ditt hem ( och ditt jobb). Din gästbloggning är ju också helt undebar!!

  / En som får bli bättre på att kommentera

  1. Hej Elaine! Superkul med en kommentar från en poddlyssnare och bloggläsare! :) Jag ska verkligen försöka dela med mig mer av fler bilder hemifrån (borde ju inte vara så svårt i och för sig med tanke på hur lite jag visat tidigare och att vi går mot en ljusare årstid då det är betydligt roligare att fotografera). Kul att du uppskattar min gästbloggning, nytt inlägg kommer i veckan!
   Fortsätt gärna kommentera lite då och då så jag håller igång med bloggandet!

 3. Så snyggt! Älskar bordet! Och jättekul att du bloggar mer och bjuder på lite fler glimtar av ditt hem och tankar =) Hälsningar Emelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.