fixa&dona | Friday Favs #37
9718
single,single-post,postid-9718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Stick System Menu - fixaodona.se

Friday Favs #37

Ire Möbler - fixaodona.se

1. Färg dominerar före form

Ire med kontor och produktion i min hemstad Tibro har precis släppt en serie bilder som visar några av deras möbler i nya miljöer och färgsättningar. Tina Hellberg har stylat och Kimme Persson har fotograferat. Bild ett är min personliga favorit – älskar färgskalan med sina mörka kulörer som känns helrätt i höst!

Ire Möbel - fixaodona.se

 

2. Öppen, golvstående förvaring

Jag är på jakt efter en låg hylla till vardagsrummet. Just nu står HAYs hylla Woody och Stick System från Menu högt upp på gilla-listan.

HAY Woody Menu Stick System - fixaodona.se

Woody från HAY och Stick System från Menu finns i ett flertal olika storlekar och färger

Stick System Menu - fixaodona.se

3. Inredningsprat i poddformat

Avslutningsvis tycker jag allt att min och Saras inredningspodd förtjänar en punkt på denna veckas Friday Favs. Efter en lång podd-semester är jag och Sara nu tillbaka med ett nytt avsnitt av Kom In-podden. Lite ringrostiga – men det känns härligt att vara tillbaka. Hoppas du vill lyssna på vår tillbakablick och kom gärna med förslag på vad vi ska prata om i höst. Har du nåt särskilt ämne du vill att vi ska ta upp?

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Du hittar podden på iTunes eller Libsyn.

Happy Friday!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin