fixa&dona | 3 DIY-tips till badrummet
10473
single,single-post,postid-10473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
DIY Vittsjö badrumskommod

3 DIY-tips till badrummet

DIY Vittsjö badrumskommod

Lediga dagar innebär för min del mer tid till nöjessurfning för att fylla på inspirationsdepåerna med nya idéer. Via mitt Pinterest-flöde hamnade jag på en rysk sida och ett blogginlägg där man skapat en snygg och funktionell badrumskommod – med sidobordet/laptopbordet VITTSJÖ från IKEA som utgångspunkt. Beroende på vilket material du väljer på skivorna och lådan skapas helt olika uttryck. 

Här hittar du hela inlägget: DIY Vittsjö badrumskommod
PS. Använd Google Translate så blir det hyfsat förståeligt.

DIY Vittsjö
DIY Vittsjö badrumskommod

Via samma sida och till samma badrumsprojekt hade de även gjort en hängare för toa-rullar och handdukar och vägghängda hållare till tandborsten. Snyggt, enkelt och billigt. Idéer som passar lika bra i badrummet som i hallen eller barnrummet.

DIY Badrumsfix

Idé och foto via int2architecture

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin