fixa&dona | Tre stylingfavoriter
10407
single,single-post,postid-10407,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Dahl´s Agenturer - fixaodona.se

Tre stylingfavoriter

Dahl´s Agentur - fixaodona.se

Den här veckan tillbringar jag tre dagar i fotostudion och imorgon är sista dagen. Men efter lite välbehövlig vila inleder vi sedan året med att styla nyheter som ska lanseras på Stockholm Furniture & Light Fair i början av februari. 

Ny favoritrekvisita är de handsvarvade ekollonen av gamla ekträd. Fantastiskt fina! Men även vattenflaskorna med kork ur Sinnerlig-kollektionen och Follow Me-lampan har fått tillbringa tid i rampljuset det senaste. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin