fixa&dona | Eco Crayon
10617
single,single-post,postid-10617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Eco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.se

Eco Crayon

Eco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.se

Jag gillar verkligen den här tiden på året när vårens tapetkollektioner lanseras en efter en. Dessutom planerar jag att tapetsera om här hemma under våren, så nu spanar jag in vårens tapetnyheter med ännu större intresse. En “enfärgad” favorit är Eco Crayon från Eco Wallpaper som lanseras i mitten av februari. Perfekt för dig som är ute efter en tapet som upplevs enfärgad på håll, men som på nära håll bjuder på både lätt struktur, en känsla av textil och skiftningar i kulör.

Nyfiken på vårens tapettrender? Här kan du läsa mer.

Eco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.seEco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.seEco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.se Eco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.se Eco Crayon från Eco Wallpaper - fixaodona.se

Eco Crayon finns i 37 färger och finns i butik från och med 17 februari 2016. 
Designer Lisa Vilhelmson.

Pressbilder Eco Wallpaper

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin