Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tavelhängning - 55 kvadrat Mäkleri

Tavlor kan verkligen lyfta ett rum till en ny nivå. Jag snubblade över en annorlunda variant av tavelhängning när jag via Trendenser hittade till ett objekt som är till salu hos 55 kvadrat där man hängt tavlorna med rak högerkant. Riktigt snyggt – det gillade jag!

Jag är en hängiven Pinterest-pinnare (som du kanske redan märkt). Så, givetvis har jag pinnat en massa bilder på olika varianter av tavelväggar, vad annars… Här har jag samlat inspiration för när det är dags att hänga tavlor.

Foto Anders Bergstedt för 55 kvadrat

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.