fixa&dona | Måndagsfavoriter
11683
single,single-post,postid-11683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Klot - fixaodona.se

Måndagsfavoriter

Klot - fixaodona.se

Jag kunde inte låta bli att fortsätta på färgtemat som jag ägnat mig åt här på bloggen de senaste dagarna. Jag har verkligen snöat in på denna färgskala, mer än någonsin. Men tror att det hänger ihop med att jag funderar över vårt eventuella husbygge och att jag försöker bena ut vad jag gillar “för alltid” och vad jag gillar för att det råkar vara en trend.

Jag gillar vitt – men det blir onekligen lite roligare med några färgklickar. Givetvis i favoritfärgskalan… ;) En favorit i den gröna färgskalan är mina “boll-vaser” från Cooee Design (nästan lika fina utan växter som med) som trivs perfekt med de vita kloten i porslin från DBKD.

[sc_product_set id=”AVMJTgOaPKKjcjqp6xHj” title=”Shoppa sköna gröna toner – från My Homes sökmotor” vertical=”false” add_link=”true”]

Taggar:
,
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin