Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Odla på höjden med amplar.


Odla. Spara vatten och energi. Återvinn och återanvänd. Gör många små val som gör stor skillnad för vår omvärld. Den 8 april lanserar IKEA kollektionen ANVÄNDBAR, en kollektion som vill uppmuntra och underlätta till ett mer hållbart liv hemma.

Behöver du inspiration och tips och trix kring hur du skapar en grönare livsstil lanseras även boken “VÄNLIGARE HEM”. En bok fylld av kreativa idéer och enkla tips som handlar om allt från att spara energi, vatten och minska avfall, till återvinning och återanvändning.ANVÄNDBAR Vänligare Hem - fixaodona.se

 

Odling av groddar.
IKEA ANVÄNDBAR - fixaodona.se
Självbevattnande krukor i terrakotta.
IKEA ANVÄNDBAR - fixaodona.se
Vaser för sticklingar.
Bänk med avfallssortering
Sortera mera. Göm avfallssorteringen i en bänk, nära till hands.
Förvaringspåsar som går att använda om och om igen.
Tygkassar som kan ersätta plastpåsen när du åker till mataffären och handlar.
Sopset i mer hållbara material.
IKEA ANVÄNDBAR - fixaodona.se
Trasan som fixar disken.

Pressbilder IKEA

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin