Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

När boytan minskar ställs andra krav på möblerna vi inreder med. För att maxa både funktion och kvadratmetrar behöver vi flexibla möbler, gärna med dubbla funktioner.
Då ett extrarum för nattgäster eller förvaringsytor saknas kan vardagsrummet behöva erbjuda både sovplats och extra förvaring. Det har IKEA tagit fasta på och lanserar i april en helt ny soffserie, VALLENTUNA.

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

Serien består av moduler som kan kombineras till en soffa som även fungerar som säng, för en person eller flera och med förvaringsutrymme för till exempel sängkläder. Det finns ett stort utbud av avtagbara och tvättbara klädslar till VALLENTUNA-serien och du kan klä varje modul i olika klädslar. Likaså kan armstöd och ryggstöd kläs i annat tyg än sitsarna.

Det här gillar jag – när funktion maxas och en soffa inte bara är en soffa! Att det dessutom finns många möjligheter att själv bestämma hur soffan ska se ut gör det hela ännu bättre. 

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

Pressbilder IKEA

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.