fixa&dona | Inred flexibelt
11794
single,single-post,postid-11794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

Inred flexibelt

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

När boytan minskar ställs andra krav på möblerna vi inreder med. För att maxa både funktion och kvadratmetrar behöver vi flexibla möbler, gärna med dubbla funktioner.
Då ett extrarum för nattgäster eller förvaringsytor saknas kan vardagsrummet behöva erbjuda både sovplats och extra förvaring. Det har IKEA tagit fasta på och lanserar i april en helt ny soffserie, VALLENTUNA.

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

Serien består av moduler som kan kombineras till en soffa som även fungerar som säng, för en person eller flera och med förvaringsutrymme för till exempel sängkläder. Det finns ett stort utbud av avtagbara och tvättbara klädslar till VALLENTUNA-serien och du kan klä varje modul i olika klädslar. Likaså kan armstöd och ryggstöd kläs i annat tyg än sitsarna.

Det här gillar jag – när funktion maxas och en soffa inte bara är en soffa! Att det dessutom finns många möjligheter att själv bestämma hur soffan ska se ut gör det hela ännu bättre. 

Aprilnyheter från IKEA - fixaodona.se

Pressbilder IKEA

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin