Ny färgkarta från Alcro ad.white & grey

Neu – ny favorit

Nytt till köket - fixaodona.se

Nu tror jag faktiskt jag kommit fram till vilken stolsmodell och bord som kan vara tänkbara kandidater att flytta in här hemma när köket tapetserats om. Jag landade i att jag ville ha en stol som passar bra tillsammans med mina favoritstolar som redan finns här hemma – About a Chair. Vi bär ofta stolar mellan kök och vardagsrum när det behövs extra sittplatser och då är det ett stort plus om stolarna passar bra ihop. Så, nu ligger Neu13 från Wrong for Hay väldigt högt upp på listan kombinerat med ett runt pelarbord. Jag har längtat efter ett runt bord länge, eftersom jag tycker det känns mysigare att samla familjen vid ett runt bord. Och med en pelare på mitten istället för ben som är i vägen går det med vilja, då och då att klämma in ytterligare en person eller två.

Boråstapeter Wonderland - fixaodona.se

Tapetkollektionen Wonderland från Boråstapeter

Ny färgkarta från Alcro ad.white & grey

Ny färgkarta från Alcro ad.white & grey

 

1Comment
  • Anette Humbla
    Posted at 14:32h, 21 augusti Svara

    Tänker måla om en gammal spegelbord/ sminkbord som nu är ljusgrön och skavd lite här och där. Funderar på en vitnyans men vet inte riktigt vilken?
    Här en blågrå tapet där nu men hela rummet ska målas om vitt!
    Förslag?

Post A Comment

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin