Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

DIY trävimplar från Beckers - fixaodona.se

Häromveckan tipsade jag om vimplar av tapet. Men vill du ha en vimpel som håller under en längre tid och dessutom klarar av att hänga ute i regn och rusk så kan du istället använda dig av vimplar i trä som du målar i valfri kulör. (här hittar du mer info)

Foto Beckers

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin