Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Familjen - Sandberg Wallpaper

Nu vet man att hösten är på intågande – eftersom det återigen börjar presenteras tapetnyheter. Nästa tapetnyhet kommer ut i butikerna redan nästa vecka, den 17 augusti. Kollektionen heter Familj och kommer från Sandberg.
Och precis som familjekonstellationerna ser olika ut och familj betyder olika saker för olika människor tar kollektionen avstamp i en form av gemenskap där man får vara som man vill och där olikheter ses som något kul och berikande. Det tycker jag definitivt man kan se på variationen av mönster som huserar tillsammans i denna kollektion.

Nu är jag mest nyfiken på att få bläddra i tapetkartan och känna in färgerna och mönstren i verkligheten.

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

För designen står de sköna bönorna jag fått glädjen att sällskapa med vid ett flertal tillfällen Hanna Wendelbo-Hansson, Johanna Vestlin och Sara Bergqvist från Sandbergs designteam. Även formgivarna Johanna Skånemyr och Lisa Grue har bjudits in och bidragit med mönster till den nya kollektionen.

  

Pressbilder Sandberg Wallpaper | Foto och styling Jenny Brandt

Total
249
Shares
2 comments
  1. Vad heter den fina tapeten högst upp med djur? Letat hos Sandbergs kollektion familjen men hittar den inte där..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.