Familjen – ny tapetkollektion från Sandberg

Familjen - Sandberg Wallpaper

Nu vet man att hösten är på intågande – eftersom det återigen börjar presenteras tapetnyheter. Nästa tapetnyhet kommer ut i butikerna redan nästa vecka, den 17 augusti. Kollektionen heter Familj och kommer från Sandberg.
Och precis som familjekonstellationerna ser olika ut och familj betyder olika saker för olika människor tar kollektionen avstamp i en form av gemenskap där man får vara som man vill och där olikheter ses som något kul och berikande. Det tycker jag definitivt man kan se på variationen av mönster som huserar tillsammans i denna kollektion.

Nu är jag mest nyfiken på att få bläddra i tapetkartan och känna in färgerna och mönstren i verkligheten.

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

Familjen - Sandberg Wallpaper

För designen står de sköna bönorna jag fått glädjen att sällskapa med vid ett flertal tillfällen Hanna Wendelbo-Hansson, Johanna Vestlin och Sara Bergqvist från Sandbergs designteam. Även formgivarna Johanna Skånemyr och Lisa Grue har bjudits in och bidragit med mönster till den nya kollektionen.

  

Pressbilder Sandberg Wallpaper | Foto och styling Jenny Brandt

2 Comments

Post A Comment

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin