Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Ännu ett år är avslutat. 2009 ligger framför mig. Ett år fyllt av både förväntningar och förhoppningar för min del. Men mitt främsta mål, min ständiga strävan, är att utvecklas. Jag vill lära mig nya saker. Anta nya utmaningar. Skapa nya kontakter. Få nya perspektiv. Nya infallsvinklar.
Jag har under året som gått haft glädjen att knyta nya bekantskaper. Nära vänner som har kommit att betyda mycket för mig. Som ger mig just det jag nämnde tidigare. Nya perspektiv och nya infallsvinklar. Tack för att ni finns!!! Ni har hjälpt mig många gånger under året som gått. Att bringa ordning i mitt inre kaos. Att tillföra glädje. Med er kan jag prata om allt. För finns det något som jag tycker om så är det just det. Att föra ett samtal. Att utbyta tankar. Ett samtal som gör oss båda lite klokare, lite gladare och som efterlämnar något positivt till nästa gång vi hörs.
Jag har verkligen lärt känna mig själv under det senaste året. Och det har jag mina vänner att tacka för. Att vi pratar om allt. Och att vara medveten om både sina styrkor och svagheter anser jag vara en stor fördel. I synnerhet när det gäller yrkeslivet.

Jag planerar att fortsätta mitt bloggande även under 2009. Utan era kommentarer och feedback vore bloggen ingenting. Stort tack till er alla!!! Och jag hoppas innerligt att jag även i fortsättningen kan bidra med något som gör att ni vill följa mig ännu ett år.

Hoppas ni alla får ett underbart 2009!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
15 comments
 1. God fortsättning!! Låter som vi har liknande tankar om livet… Att utvecklas å så! Ska bli kul att fortsätta följa dig under året!! Kramar, Maria

 2. Kloka ord!

  Jag kommer absolut fortsätta följa dig under 2009. Det börjar alltid klia i mina målar- och inredningshänder när jag ser nya inlägg från dig.

 3. Ja, det är klart att du ska fortsätta blogga!! Visserligen tar jag mig inte tiden att svara så ofta… men läser gör jag. Alltid.

  Ska bättra mig på att svara, det ska jag minsann!

  Gott nytt!!!

  // Linda

 4. Wow vilken fin och rolig blogg! Kommer fortsätta att läsa här! Hittade hit nu när jag letar efter tapeter till sonens nya rum!

  Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.