Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Måleributiken har nyligen lanserat en helt ny typ av väggfärg som ger en pudermatt och slät yta. Färgen har fått namnet Puder och har en konsistens som gör det möjligt att få helt släta väggar och en matthet som ger kulörerna ett härligt djup. Nackdelen med matta färger är dock att de är känsligare och därför inte bör användas i utrymmen där du behöver kunna torka på väggarna ibland. Risken är då att du får en glansig yta där du torkat.
Puder är vattenburen och miljöanpassad. Den kan målas på väggar av puts, betong, träfiberplattor, gipsskivor, tapet, väv eller tidigare målade ytor. Puder finns i 50 olika kulörer och går att köpa oavsett vart du bor i Sverige. Måleributiken levererar färgen hem till dörren. Läs mer här.

Pressbilder: Måleributiken i Alvik

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.