Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Färgfackhandelskedjan Beckers Nya Hem har bytt namn på alla sina butiker. Numera går butikerna istället under namnet Happy Homes. Deras motto är – ett nytt hem, utan att behöva flytta. Det ska vara enkelt, problemfritt och roligt för dig att inreda och renovera ditt ”nya” hem.

Själv är jag på jakt efter en “skokartong” till mig och familjen. Vill flytta – på riktigt. Och med en make som håller på att utbilda sig till snickare så blir ju förutsättningarna helt andra än vad de varit tidigare. Nåja, vi får väl se vad det blir av dessa funderingar. Titta skadar väl aldrig!? ;-)

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.