Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Det finns ett flertal olika varianter av renoveringsdukar. En renoveringsduk använder man sig av istället för att bredspackla när man vill ha ett slätt underlag att måla eller tapetsera på. Easy Cover från Duro, Recover från Eco-Boråstapeter och Konkret är de som jag använt mig av för egen del. Jag hittade en instruktionsfilm om hur man sätter upp Konkret renoveringsduk som på ett väldigt enkelt sätt förklarar fördelarna med en renoveringsduk samt vad som utmärker just denna variant. På det stora hela gör man på samma sätt med alla renoveringsdukar. Det som skiljer dom åt är om de innehåller glasfiber samt hur mjuka och följsamma de är. Min personliga favorit är Konkret! Bra pris, glasfiberfri, mjuk och följsam att jobba med och den täcker det ojämna underlaget väldigt bra!

Skärmdump från HappyHomes

Total
0
Shares
1 comment
  1. Den ska jag testa nästa gång jag behöver denna typ av tapet.
    Avskyr att få glasfiber i fingrar och fötter samt att easy cover är så rackarns tyg att jobba med och svår att hanskas med vid hörn.
    Tack för tipset !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.