Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Golvet i köket bestod av en hel del olika varianter och nivåer. Plank i olika dimensioner, kakel och betong. När vi började riva ut de gamla lagren med golv och alla hundratals (tusentals om man ska vara mer korrekt) spikar hoppades jag på att vi skulle hitta ett plankgolv som gick att måla. Men det var i alldeles för dåligt skick för att målas.


föll valet istället på Marmoleum Click. Maken tog tag i golvläggandet medan jag rev tapeter och röjde i huset för att kunna fortsätta renoverandet i hallen och i sovrum nummer två. Planen är att alla tapeter ska hinna rivas, spacklas och slipas samt alla tak målas innan inflytt. Hinner jag inte med tapetserandet så är det inga problem att göra detta när vi flyttat in. Bara jag slipper slipdammet och att täcka möbler för att måla taken så är jag nöjd. Känns som onödigt arbete!
Jag bjuder på några smutsiga “behind the scenes”-bilder från söndagens golvläggning. Ikväll har maken lagt klart det sista. Så imorgon ska golvet torkas av för att sedan täckas med golvpapp för att skyddas fram tills köket är klart. Men innan golvet täcks ska det givetvis fotas så jag kan njuta av det färdiga resultatet och givetvis dela med mig av bilderna här på bloggen.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.