Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Det är nånting med gråskalor som gör mig alldeles svag i knäna. Igår gjorde jag mig en liten girlang med inspiration från Hanna. I gråskala såklart. Med ett snyggt snöre och washitejp i önskad kulör och mönster så tillverkar du lätt din alldeles egna girlang. Gillar!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
4 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.