Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Byrå RAST - obehandlat trä
Idag har jag bland annat skruvat ihop lite grejor från det blågula varuhuset. Sånt som jag ska ha till mina inspirationsmiljöer jag håller på att bygga till helgens Möbeldagar i Tibro. Nu ska jag gå loss med sprayburken innan det är lunchdags. Jag har fått frågan om det dyker upp några bilder på bloggen där man får se de färdiga miljöerna. Svar: ja. I början av nästa vecka kommer bilder och kommentarer kring hur jag tänkt.
Men ingen vore gladare än jag om du kom och sade hej på lördag. Då befinner jag mig på Inredia i Tibro mellan kl 10-16 för att prata inredning med de som vill. Hoppas vi ses!

IKEA - smått och gott
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.