Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Palace från Golvabia
Dags att hoppa från dåtid och väggbeklädnader till nutid och en glimt på nåt snyggt till golvet som jag snubblade över tidigare idag. Nämligen ett mönstrat klinker från Golvabia ur kollektionen Palace. Fantastiskt fint. Plattan är av cement och passar både på väggar och golv i både kök, hall och badrum. Mönsterbilderna återfinns i Spanien och i Frankrike och länderna kring Medelhavet. Ett mönstrat kakel eller klinker kan verkligen sätta stilen och bli pricken över i! Eller kanske bidra till att binda ihop färgskalan i rummet/bostaden. Vackert!

Palace från Golvabia

Golvabia
Skärmdump och övriga bilder: Golvabia

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.