Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Sandbergs Gryning
Ja, vid det här laget har det väl inte undgått någon att färg och tapeter ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Vart jag än kommer hamnar mitt fokus automatiskt på väggarna och vilka kulörer och material man valt att använda sig av till övrig inredning. Så därför passar det ju bra att jag tipsar om en ny tapetkollektion från Sandberg som precis lanserats. De har skapat en randig tapetkollektion vid namn Carl som är tolkad efter naturens skiftningar. Kollektionen innehåller sju olika ränder varav sex är helt nya.
Dessutom har Sandberg gjort två digital-tapeter som skildrar gryning och skymning. (Gryning syns på bilden ovan).
Så, är du på jakt efter en klassiskt randig tapet finns nu en helt ny kollektion att titta i!

Sandbergs Carl Gustav
Sandbergs Carl 573 grå-grå
Sandbergs Harald
Foto: Sandberg Tyg & Tapet

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.