Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Kom In-podden med Sara och Hildur - fixaodona.se
Efter vad som känns som ett evighetslångt podduppehåll är vi nu tillbaka i ljud-form. Det har varit härligt att höra att ni saknat oss! Stort tack! Sara och jag tyckte det kunde vara på sin plats med en uppdatering av vad som hänt bakom kulisserna under höstens poddtorka, vi har ju inte precis legat på latsidan om en säger så, snarare tvärtom.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.