Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

En trave med böcker - fixaodona.se
Den senaste tiden har jag köpt fler böcker än jag gjort på många år. Den loppisfyndade serveringsvagnen har fått sig några lager färg och trivs numera fint i vårt vardagsrum. Perfekt till stapeln med böcker som ständigt förändras.

En trave med böcker - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
6 comments
 1. Varit så nära att köpa just de där böckerna jag med, särskilt “in detail” och Lotta Agaton/Pia uhlins. Kan man få en liten kort recension? Om man bara skall välja en – vilken skulle det vara då?

  Trevlig läsning!

  1. Hej Emma! Om du bara skulle välja en av dessa skulle i alla fall jag välja In Detail. Varför? Jo, Lotta och Pias bok är bara bilder (väldigt fina sådana dock). Medan du i Hans bok får många tips och trix på vägen. Helt enkelt kommentarer till bilderna du ser. Inspirerande på ett mer konkret sätt!

 2. Åh vad kul med nya böcker! Ska själv klicka hem In Detail. Lurar också på Lotta Agatons – är den värd sina pengar tycker du..?

  Kram!

  1. Hej Sofia! Lottas bok hamnar under kategorin ögongodis. Om det är värt pengarna, nja… det beror väl på vad du vill få ut av boken. Jag kände mer att den måste jag ha! Just för att det är Lotta och Pia som ligger bakom. In Detail var mer för att jag kände för boken. Den känns mer användbar och bjuder på många kommentarer och tips och trix kring bilderna. Konkret inspiration helt enkelt!

   Kram!

 3. Hej Hildur!
  Vad heter den snygga tapeten som syns i bakgrunden? Letar efter en fin, lite diskret rutig tapet att sätta inuti ett vitrinskåp som rymmer bland annat en whiskysamling. Rutig för att det känns Skottland och diskret för att jag ska kunna ha andra grejer på en del hyllor och jag vill inte att de ska försvinna helt i ett maxat mönster. Du kanske har några fler tips på rutiga tapeter?

  1. Hej Susanne! Den rutiga tapeter kommer ur kollektionen Dimensions från Eco Wallpaper. Fler rutor hittar du bland annat i Sandbergs senaste kollektion Rydal. Superfina och diskreta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.