Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.
Decor Maison Babette - fixaodona.se
En tapet i diskret färgskala lyfter fram möbler och inredningsdetaljer. Röd- och vitrandigt skapar karaktär till rummet och hamnar i fokus.

Jag gillar verkligen tapeter! För med en tapet kan du skapa helt olika känslor och uttryck, utan att byta ut dina möbler. Jag tycker bilderna till nya tapetkollektionen Maison Babette från Decor Maison visar detta väldigt tydligt. Välj tapet med omsorg och fundera över vad du vill att den ska tillföra till rummet. Är syftet med tapeten att lugna ner och binda ihop inredningen – skapa en bakgrund till möbler och inredningsdetaljer? Eller ska tapeten ta över och sätta stilen och känslan i rummet?

Decor Maison Babette - fixaodona.se
En prickig tapet med kontraster hjälper till att binda ihop inredningen. Inredningsdetaljerna blir inte riktigt lika framträdande som med en enfärgad tapet som fond. Ett trick att ta till om du har många småprylar och vill skapa en helhet istället för tapet + inredningsdetalj.
Decor Maison Babette - fixaodona.se
Den mönstrade tapeten tillför karaktär och lekfullhet medan en enfärgad bidrar med elegans och lyfter fram inredningsdetaljerna.

Pressbilder: Decor Maison

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.