Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Organisera med IKEA ELVARLI - IKEA Livet HemmaOrganisera med IKEA ELVARLI - IKEA Livet Hemma
Jag gillar ordning och reda och vill att det ska vara enkelt att hålla iordning. Förvaringslösningar ligger därför högt upp på min priolista nu när vi planerar husbygge – smarta, funktionella och snygga lösningar som fixar alla typer av förvaring.

 

Just nu så är det klädförvaringen i anslutning till mitt och Henriks sovrum som jag funderar över. Traditionell garderob, walk-in-closet eller dressingroom – det är frågan. I nuläget så är alla alternativen fortfarande möjliga, frågan är bara vad vi helst vill ha. Dock lutar det mest åt ett dressingroom modell mindre. Därför spanar jag tänkbara öppna förvaringslösningar som inte kostar skjortan. (Ha, ha! Där fick jag till det, eller inte…)

 

Vad är skillnaden mellan dressingroom och walk-in-closet – vet du? Om jag förstått det hela rätt så är walk-in-closet detsamma som klädkammare, det vill säga en garderob som man går in i. Ett dressingroom är större, ofta med plats för andra möbler, minst ett fönster och en plats där man även klär på sig.

Organisera med IKEA ELVARLI - IKEA Livet HemmaEn tänkbar kandidat är den nya förvaringsserien ELVARLI från IKEA. Här kombinerar man ihop sina förvaringsmoduler utifrån behov. Lådor, hyllplan och stänger – välj själv. Stort plus för priset. Men funderar över känslan. Vill att förvaringen ska kännas “rejäl” och stabil.

Dressingroom Vore förvaring - fixaodona.seKanditat nummer två och i nuläget favoriten är en förvaringslösning från Vore. Även här bygger man ihop sin alldeles egna kombination. Själv blev jag mest sugen på att sätta färg på förvaringen, tycker det lyfte intrycket ytterligare ett snäpp och adderade en mer exklusiv känsla än det vita.

Hitta Hem Premium Kajen 5
Bild 1-2 IKEA Livet Hemma | Foto Ragnar Ómarsson | Styling Pella Hedeby
Bild 3 Vore | Foto Sara Landstedt | Styling Katrin Bååth
Bild 4 Hitta Hem | Foto Emelie Laye | Inredning & styling Marie Ramse

Total
1
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.